Carnea de oaie are un miros specific, la fel ca și carnea de capră, multor persoane le place dar de asemenea sunt altele cărora le place mai puțin acest miros și gust specific.

Dacă faceți parte din acea categorie care apreciază carnea de oaie vă propunem următoarea rețetă simplă dar gustoasă.

Aceasta rețetă este una rapidă și vom avea nevoie de:

  • pastramă de oaie gustoasă de “La Sibieni”
  • 4 linguri de ulei
  • 4 căței de usturoi
  • 30 ml de vin alb sec
  • cimbru

Primul pas este să tăiem pastrama în felii subțiri.
Apoi încingem tigaia și adaugăm uleiul.
După ce ulei s-a încins putem pune pastrama în tigaie și o amestecăm din când în când.
Când carnea s-a albit, după aproximativ 5 minute, putem adăuga vinul alb.
După încă aproximativ 10 minute, după ce am pus pastrama în tigaie, adăugam și cei 4 căței de usturoi tăiați felii și de asemenea adăugam puțin cimbru.
De asemenea puteți condimenta înainte pastrama de oaie dupa bunul plac, însa dacă adăugăm usturoiul și cimbrul la final, pastrama va avea o aroma deosebită.
Puteți servi această pastramă împreuna cu o mămăliguță.


Vă dorim poftă buna !

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sus