Despre La Sibieni

Despre noi, echipa La Sibieni, ar fi multe de spus. Preferăm însă să ne facem cunoscuți prin calitatea și gustul produselor vândute. Le aducem cu mult drag tocmai din inima Transilvaniei, într-un loc cunoscut românilor și nu numai drept Mărginimea Sibiului.

Pentru alte detalii

Pentru orice detalii puteți apela cu încredere la directorul nostru de marketing. Suntem convinși că veți reuși să găsiți o soluție la orice problemă :)

Venim tocmai din Mărginimea Sibiului, din comuna Jina, cunoscută atât în țară cât și peste hotare ca o regiune de oameni gospodari cu o experiență vastă în domeniul oieritului. Această meserie este transmisă din generație în generație, asigurându-ne astfel de continuitate, oameni iscusiți și rețete tradiționale!

La brânzeturi se folosește cheag natural din rânză (stomac) de miel de lapte, iar apoi se urmează rețete care datează de sute de ani în maturarea lor depozitându-se în putini (butoaie) de lemn de brad.

Afumăturile se pun la saramură, apoi se coc în afumătoare cu lemn de fag, iar la unele preparate sunt adăugate diferite condimente ( mărar, cimbru, boia de ardei, boabe de muștar, zeamă de varză, usturoi, piper, etc) pentru a se imprima gustul tradițional din Mărginime Sibiului.

Carnea folosită la toate produsele noastre este achiziționată din gospodăriile autorizate din Mărginimea Sibiului și preparate în carmangerii autorizate sanitar veterinar care produc doar pentru magazinele noastre.

Sus